Om Qigong og massasje

Anne Gjerdrum er en terapeut med lang og bred erfaring, og har drevet sin praksis siden 1990. Hun er registrert Soneterapeut og Naturmedisinsk Aromaterapeut i Norske Naturterapeuters Hovedorganisasjon, NNH, samt medlem av Babymassasje i Norge, BIN, og Int. Ass. Of Infant Massage, IAIM. I 2015 ble hun utnevnt til QigongMaster.

Qigong er en viktig del av Annes liv, og hun har praktisert denne treningsformen daglig siden 1999. 

Hun har vært instruktør i babymassasje siden 1996 og underviser både i grupper og individuelt. Kurs og gruppetrening arrangeres i små grupper med god oppfølging.

Anne Gjerdrum driver også Behandleriet på Stabekk, et terapeutfellesskap som startet i 2001.

På Corpus trening og helse er det i hovedsak aromaterapi og tuinamassasje, kurs i Qigong og babymassasje som vil bli tilbudt.

Qigong er en medisinsk treningsform som bygger på kunnskapen om kroppens energistrømmer på lik linje med akupunktur og tuinamassasje, og inngår i Tradisjonell Kinesisk Medisin (TCM).

Med øvelsene i Qigong treningen, ønsker man å løse opp blokkeringer i akupunkturpunkter og bidra til en god energiflyt.

Det undervises i generelle qigong øvelser og i to forskjellige Qigong former:

Nei Ging Gong, som er øvelser som gjentas etter hverandre et visst antall ganger, og

Dayan (Wild Goose) Qigong, som er øvelser satt sammen i en dynamsik form, som i en ”dans”.

Tuinamassasje er manipulering av akupunkturpunkter og energibaner med forskjellige håndgrepsteknikker og strykninger. Denne formen for massasje foregår i hovedsak utenpå klærne. En generell tuinamassasje kan virke veldig avspennede.

Aromaterapi er en naturmedisinsk bruk av eteriske oljer. Disse blir valgt ut og satt sammen etter individuelt behov og benyttet i massasje.

Babymassasje – et språk som sier mer enn ord. Dette er et kurs for foreldre med baby. Gjennom babymassasje gir du barnet ditt en god start på livet med respekt, trygghet, nærhet og varm berøring.

For mer informasjon om terapiformene, Qigong og Babymassasje, se:

www.behandleriet.no

www.qigongdayan.no

www.babymassasje.no

Kontaktinfo:
Tlf. 419 82 300
anne@behandleriet.no